Puur 5

DMK

JP_Puur5_Juni2023-113

Huidverbeteringstraject

Bij Puur 5 Huidinstituut werken we tijdens onze medische gezichtsbehandelingen meestal met het Amerikaanse merk DMK. DMK is een paramedisch huid revisie merk met behandelingen en producten ter verbetering van bijna alle huidaandoeningen. Of het nu gaat om acne, rosacea, couperose, hyperpigmentatie, littekentjes, grauwe huid of anti-aging… DMK heeft een prachtig traject aan behandelingen en thuisproducten om ook jouw huidaandoening weer in evenwicht te krijgen!

Visie DMK

DMK is opgericht door Danné Montague-King en bestaat al meer dan 40 jaar. De focus van DMK ligt op huidverbetering op de lange termijn. Niet op een “quick fix”. DMK gaat ervan uit dat de huid een levend orgaan is en dat je huidconditie op haar best is, als alle interne celprocessen optimaal verlopen. Iedere huidaandoening wordt veroorzaakt door “storing” in de natuurlijke werking van je huid. Als je huidconditie afwijkt van de gezonde huid, gaat er dus iets fout bij de inwendige celprocessen in je huid. Hoog tijd om daar structureel iets aan te doen! DMK biedt hierin oplossingen voor elke huidconditie en elk huidtype. Het unieke concept van DMK zorgt ervoor dat je huid van binnenuit wordt heropgebouwd en dat het evenwicht wordt hersteld met producten die je huidcellen van nature herkennen. De interne functies en structuren van je cellen worden hierdoor optimaal gereguleerd en verbeterd. DMK werkt dus diep tot op celniveau in je huid en niet alleen op je buitenste huidlaag. Dat is wat DMK zo anders maakt dan andere merken. DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende enzyme therapie, die als basis wordt ingezet bij alle DMK behandeltrajecten. Deze enzyme therapie voorziet je huid van zuurstof en versterkt, voedt en verbetert je huid. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat via een lichaamseigen transportsysteem dood celmateriaal en afvalstoffen worden afgevoerd.

Thuisproducten

Het gebruik van thuisproducten is een absolute voorwaarde om blijvende resultaten op de lange termijn te bereiken en te behouden. Ieder product heeft een uitgekiende formule en is ontworpen om optimaal samen te werken met de specifieke interne celfuncties van je huid en de professionele salon ondersteunende behandelingen. Zo blijven de maskers, reinigers en exfolianten je dode celmaterialen en gifstoffen verwijderen, terwijl de rijke oliën, serums en sprays blijven werken om de structuren en celfuncties van je huid weer op te bouwen. Het dagelijks gebruik van de DMK thuisproducten helpt je huid te beschermen tegen de zon, vrije radicalen en andere invloeden van buitenaf. DMK thuisproducten kunnen alleen op voorschrift van een van onze specialisten worden gekocht. Ze zijn nergens ter wereld vrij in een webshop of winkel verkrijgbaar.