Puur 5

Een kijk uit onze beauty behandelingen

Lash lift

Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers vanaf de wortel te liften zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Deze unieke wimperlifting behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

Lipblush

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen de uitdrukking van het gezicht en we gebruiken ze om te eten, zoenen en spreken. Je wilt ze niet alleen koesteren maar ook zo mooi mogelijk maken. Dat kan met de lippigmentatie SPMU behandeling.

Tanden bleken

100% veilig tanden bleken zonder peroxide. Wij bieden een veilige, complete behandeling aan tegen een tarief waar u van gaat glimlachen. Het tanden bleken zonder peroxide geeft goede resultaten en is absoluut veilig voor uw tanden.

Powder brows

Powderbrow is een nieuwe semi permanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect. Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! De powderbrow PMU techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Hybrid brows

Hybrid Brows is de nieuwste, langhoudende verf op de markt! Hoewel het concept hetzelfde is als wenkbrauwverf en henna, is het is toch anders. Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen.