Puur 5

Een kijk uit de huidaandoeningen die wij kunnen aanpakken

Acne

Heb jij last van acne? Heel vervelend! Heb je al van alles geprobeerd en veel geld uitgegeven zonder blijvend resultaat? Heel frustrerend! Laat ons je helpen je acne weer onder controle te krijgen.

Huidveroudering

Help, ik zie rimpels! Iedere dag word je een dagje ouder. Huidveroudering is daarbij een normaal proces en helaas ontkomt niemand hieraan. Natuurlijk wil je wel zo lang mogelijk een jeugdige uitstraling behouden. Preventief kun je daar zelf een hoop aan doen. Ook wij kunnen je helpen om je huidverouderingsproces zoveel mogelijk te vertragen.

Rosacea

Help ik heb rode vlekken en ontstekingen in mijn gezicht! Het vlamt soms heel erg op en het is de ene dag erger dan de andere dag. Ik zie gesprongen adertjes zichtbaarder worden en mijn huid voelt pijnlijk! Wat kan dit zijn?

Hyperpigmentatie

Niemand is blij met het krijgen van pigmentvlekken. In de winter zijn ze vaak rustig en in de zomer kleurt het weer op en worden ze zichtbaar. Je komt er makkelijk aan, maar moeilijk vanaf. Er zijn verschillende soorten pigment en oorzaken van pigment. Pigment kan beïnvloed worden door verschillende factoren, maar wat is pigment en hoe kom je hiervanaf?

Eczeem

Een heel vervelende huidaandoening. Bij eczeem heeft u plekken op uw huid die jeuken. Er kunnen schilfers, bultjes, kloofjes of korstjes zijn. Eczeem kan ook als pijnlijk ervaren worden. Je schaamt je vaak als je een eczeem uitbraak hebt. Je verstopt je het liefst achter make-up, maar daardoor valt het nog meer op. Je wil het liefst nergens naar toe, maar wat als wij jou kunnen helpen?