Puur 5

Een kijk uit onze behandelingen voor cosmetische huidverbetering

Eerste afspraak

Ieder mens is uniek en dit geldt ook voor jouw huid. Wanneer je voor de eerste keer bij Puur 5 Huidinstituut komt, vinden we het belangrijk om jouw wensen en behoeften goed te bespreken. Dit doen we aan de hand van een eerste kennismakingsafspraak.

Facials

Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderen. Het is belangrijk je huid in topconditie te houden om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen en om huidproblemen te voorkomen.

Huidscan

Wil jij weten wat jouw huidconditie is? Welke huidproblemen misschien dieper in je huid zichtbaar zijn op de huidscan, maar nog niet met het blote oog? De MEICET huidscan geeft je antwoorden op deze vragen.

Dermaplaning

Hoe fijn is het dan dat een dermaplane behandeling weer kan zorgen voor een mooie, gladde en glanzende huid.

Tripollar

Een Tripollar behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken: huidverstrakkend effect. Tripollar radiofrequentie is de veiligste en meest plezierige RF behandeling om de lederhuid te verbeteren.

Oxygeneo

Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Normaal gesproken zou je hier 3 apparaten voor moeten toepassen . Nu bereik je hetzelfde met maar 1 apparaat. Je gaat naar buiten met een supermooie glow!