Puur 5

Ons team

Maak kennis met ons team

We helpen je met veel passie, plezier en liefde voor ons vak. In een ontspannen omgeving nemen wij ruim de tijd voor jou. Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen iedere behandeling op maat samen. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat, waardoor je zelfvertrouwen groeit. 

Bij Puur 5 vinden we het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis en behandelmethodes. Iedereen volgt regelmatig opleidingen en cursussen. Zo garanderen wij altijd de beste aanpak en behandeling voor jouw huid!

Kristy Gommans

Eigenaresse + medisch en cosmetisch huidspecialist
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

Ik ben Kristy Gommans, eigenaresse van Puur 5 Huidinstituut. 

In 2016 heb ik mijn eigen salon opgezet, zodat ik al mijn ideeën zelf kan doorvoeren en dit natuurlijk om de beste resultaten te behalen. Mijn passie ligt in het verbeteren van de huid en dat is terug te zien in de behandelingen.

Ik vind het belangrijk met iedereen binnen het bedrijf bij te blijven leren en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Ik ben enorm gedreven, perfectionistisch en sociaal. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Wanneer je in de salon langs komt voor een behandeling neem ik altijd uitgebreid de tijd zodat ik jou kan helpen om jouw wensen/doelen te behalen. Ik wil oprecht mensen helpen om hun doelen te behalen. Ik vind het belangrijk dat klanten zich prettig en vooral welkom voelen in mijn salon.

Nicole Peeters

Medisch en cosmetisch huidspecialist
Aanwezig op dinsdag t/m zaterdag

Ik ben Nicole Peeters, huidexpert van Puur 5 Huidinstituut. Na een aantal jaar in een huidverzorgingsinstituut gewerkt te hebben wilde ik me meer richten op de huidverbetering. Toen ik de basis opleiding van schoonheidsspecialiste had afgerond ben ik me gaan specialiseren in de huidverbetering dit zowel in opleiding vorm als intern in bedrijven.

Mensen helpen hun doelen te bereiken door samen te zoeken naar oplossingen is mijn passie. Ik ben erg sociaal en hou me graag bezig met de wensen van de klant.

Het medische gedeelte vind ik erg interessant maar ook het stukje ontspannen vind ik belangrijk. Deze balans samen met een groeiend bedrijf motiveert mij enorm.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon.

Maartje Splinters

Medisch en cosmetisch huidspecialist
Aanwezig op dinsdag en vrijdag

Mijn naam is Maartje en ik zit nu in het laatste jaar van mijn studie. Mijn schoonheidsspecialiste diploma heb ik al in de ‘pocket’ maar ik ben nu nog bezig met het behalen van de specialisaties omtrent huidverbetering. Ik heb veel zin om hier leuke en interessante dingen te leren en ben nieuwsgierig naar alles wat komen gaat.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon.