Puur 5

Over Puur 5

JP_Puur5_Juni2023-5

Passie voor het vak

Wij creëren balans in jouw leven zowel van binnen als van buiten. Dat is waar Puur 5 Huidinstituut voor staat. Iedereen moet namelijk de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Door jouw huid van binnen én buiten te herstellen, creëren wij weer de juiste balans.

Eerlijk en oprecht advies, dat is waar wij voor staan. Met onze holistische en doelgerichte aanpak met een meetbaar resultaat gaan wij samen voor de langetermijndoelstellingen om jouw huid het beste resultaat te geven wat het verdient. Door echt naar de oorzaak te kijken en niet alleen op kortetermijndoelstellingen te werken, kom jij zowel van binnen als van buiten weer in balans.

Puur 5 is in 2016 opgezet. De salon is bij mijn ouders thuis ontstaan. Door enorme passie voor het vak werd de salon naast een toenmalige baan opgezet. De salon mocht al heel snel hard groeien en werd de toenmalige baan opgezegd om fulltime aan mijn eigen bedrijf te gaan bouwen. 

Na vier jaar bij mijn ouders aan huis de salon mogen hebben opgebouwd, werd het tijd voor een eigen salon aan huis. We begonnen een nieuwe salon te bouwen naast ons eigen nieuwbouw huis. Hier begon de salon zo hard te groeien dat het tijd werd voor een grote stap; een salon midden in hartje Haelen. Na een dik half jaar werken in mijn kersverse salon aan huis begonnen we alweer met het verbouwen van het pand in het dorp. Uitbreiding betekende meer mensen kunnen helpen met hun huid en dus ook uitbreiden met collega’s. Ik heb Nicole in dienst mogen nemen en is net zo gedreven in het vak als mij. Sinds 3 januari 2022 is de nieuwe salon geopend in hartje Haelen.


Zie ik jou binnenkort bij Puur 5 Huidinstituut?