Puur 5

Een kijk uit onze behandelingen voor medische huidverbetering

Eerste afspraak

Ieder mens is uniek en dit geldt ook voor jouw huid. Wanneer je voor de eerste keer bij Puur 5 Huidinstituut komt, vinden we het belangrijk om jouw wensen en behoeften goed te bespreken. Dit doen we aan de hand van een eerste kennismakingsafspraak.

Huidscan

Wil jij weten wat jouw huidconditie is? Welke huidproblemen misschien dieper in je huid zichtbaar zijn op de huidscan, maar nog niet met het blote oog? De MEICET huidscan geeft je antwoorden op deze vragen.

DMK enzyme therapie

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een "quick fix". De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd.

Peelings

Een peeling van Image skin care dringt door tot in de diepere huidlagen, waardoor we dus echt voor huidverbetering kunnen gaan zorgen. De huid wordt hierdoor aangezet tot celvernieuwing en krijgt als het ware een nieuwe huid.

Skinpen

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met door middel van medische microneedling met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld.