Puur 5

Facials

Facial treatment

Bij Puur 5 staan de facials in het teken van huidverbetering in combinatie met ontspanning. Onze facials zijn voor iedereen geschikt. Jong of oud, man of vrouw. Je kan er zeker van zijn dat je na een facial zichtbaar en voelbaar resultaat merkt als het gaat om het verbeteren van je huid. We zorgen er ook voor dat je even heerlijk tot rust komt en dit echt een moment is voor jezelf.

Je huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderen, denk aan stress, roken, zonschade, hormonen en verkeerd gebruik van cosmetica. Het is belangrijk je huid in topconditie te houden om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen en om huidproblemen te voorkomen. Je hebt maar één huid, daar moet je zuinig mee omgaan. Wij werken tijdens de cosmetische huidverbeterende facials meestal met het merk Image Skincare

Thuisproducten

Om je salonbehandelingen te ondersteunen en het optimale uit jouw huid te halen en te behouden, adviseren wij om thuis ook de producten van Image Skincare in jouw huidverzorgingsroutine te gebruiken. Image Skincare heeft verschillende producten en lijnen voor verschillende huidtypes. Zo zijn er altijd producten die voor jouw huid en huidbehoefte het meest geschikt zijn!

Jouw huidconditie veranderd en dat betekend een maatwerk behandeling afgestemt op jouw huidcontitie op dat moment en de ingredienten die daarbij aansluiten worden per behandeling opnieuw bekeken. Jouw huid heeft immers in de zomermaanden vaak andere behoeften dan in de wintermaanden.

Visie Image Skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op zijn of haar huid. Dit bereiken wij door de combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen. Voor ieder huidtype en huidprobleem hebben wij een passende skincare routine om de huid in topconditie te houden en brengen.

Mix and Match

Al onze lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. Onze verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Heb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen. Wij werken dus altijd op meer problemen tegelijkertijd en vullen aan waar nodig om jouw huid in top conditie te houden.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij ook benieuwd welke Facial voor jouw huid het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden die bij jouw huid passen. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Wij hebben speciaal voor jullie ook een behandeling naar keuze van de specialist opgesteld. De specialist maakt dan de keuze welke behandeling het beste past bij jouw huid op dat moment. Prijzen worden in de stoel besproken het enige wat jij hoeft te doen is lekker in de stoel gaan liggen en de rest wordt geregeld. Heel graag tot ziens in de salon!