Puur 5

Eerste afspraak

JP_Puur5_Juni2023-99

First treatment

Ieder mens is uniek en dit geldt ook voor jouw huid. Wanneer je voor de eerste keer bij Puur 5 Huidinstituut komt, vinden we het belangrijk om jouw wensen en behoeften goed te bespreken. Dit doen we aan de hand van een eerste kennismakingsafspraak. Wij onderscheiden ons in onze holistische en doelgerichte aanpak. Wij helpen jou om je huid in zo optimaal mogelijke conditie te houden en om meer balans te krijgen in je leven. Wij vinden dat elk bezoek ook een momentje voor jezelf moet zijn en maken dit zo comfortabel mogelijk. Wij zorgen samen dat je de beste versie van jezelf kan zijn.

Welke eerste afspraak is voor jou geschikt?

We splitsen ons concept in cosmetisch en in een medisch traject om zo goed mogelijk naar jullie behoefte te kunnen streven. Beide trajecten zijn even belangrijk, maar er zijn verschillen in aanpak en mogelijkheden wat betreft de afspraken. Bij beide afspraken vinden wij advies heel belangrijk, vandaar dat we bij beide kennismakingen een advies moment hebben toegevoegd.

De meet & treat is een eerste kennismaking op cosmetisch vlak. Dat betekend dat jij het heerlijk vindt eens in de zoveel weken je huid te boosten en tot rust te komen. Denk aan onze facials, dermaplaning en alle behandelingen die je terugvindt onder het kopje cosmetische behandelingen. In onze meet en treat zit geen huidscan of uitgebreid behandelplan of product advies inbegrepen. Een huidscan is zonder huidproblemen en in ons cosmetisch traject geen must, maar we adviseren het wel. Zo kunnen wij doelgerichter de behandelingen in gaan en jouw huidconditie in stand houden. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in de huidscan kan je deze altijd los nog inplannen. Wij kunnen tijdens de huidscan behandelingen specifieker en doelgerichter adviseren en het gebruik van thuisproducten. Zowel bij de medische behandelingen als cosmetische behandelingen werken wij met hoog geconcentreerde cosmeceutical producten. Dit zijn medische producten met een cosmetische uitstraling. We passen bij elke behandeling de producten en ingrediënten aan naar behoefte van jouw huid. Dit doen wij elke behandeling opnieuw om je optimale huidverbetering te kunnen waarborgen.

Wil jij echt huidproblemen aanpakken zoals acne, rosacea, eczeem, pigmentatie of huidveroudering? Loop je tegen irritatie punten aan als het gaat om je huid of wil jij je huid gaan verbeteren met thuisproducten? Dan zien wij dit als medische huidverbetering en is een uitgebreid advies/ intake heel erg van belang. We zullen in alle gevallen starten met een huidscan om goed in kaart te brengen wat jouw huidstructuur is en om je diepere huidlagen te bekijken. Ook kunnen we zien welke eventuele voor het oog niet aanwezige huidproblemen er zijn en zo de oorzaken van je huidproblemen al deels zichtbaar te maken. Ook vinden we het belangrijk te weten welke producten je nu gebruikt.

We passen bij elke behandeling de producten en ingrediënten aan naar behoefte van jouw huid. Dit doen wij elke behandeling opnieuw om je optimale huidverbetering te kunnen waarborgen.

Bij ons medisch traject gaan vervolgafspraken zoals, peelings, enzyme therapie, skinpen, en microneedling alleen op ons advies. Zowel bij de medische behandelingen als cosmetische behandelingen werken wij met hoog geconcentreerde cosmeceutical producten. Dit zijn medische producten met een cosmetische uitstraling. Wij werken bij ons medische huidverbeteringstraject vaak met ons amerikaans merk DMK benelux. Dit is een paramedisch merk. Dat houdt in dat het op het randje en tegen het medische aan zit. Het grote verschil met andere behandelingen is dat cosmeceutical en paramedische producten de diepere huidlagen van jouw huid bereiken waardoor wij het beste uit jouw huid kunnen halen en iedere behandeling huidverbeterend werkt. De DMK behandelingen kunnen alleen op advies worden ingepland wat betekend dat je het niet zelf online kan inplannen bij ons. Het juiste advies is hierbij heel erg van belang en het inplannen van deze afspraken gaat dan ook alleen via ons.

Bij een medisch traject verwachten wij wel discipline en inzet vanuit jouw kant. Je kunt namelijk geen huidproblemen aanpakken met een crème of een behandeling. Dit vergt discipline en het nauwkeuring opvolgen van ons advies.

Meet and Treat

Onze meet en treat is de eerste cosmetische kennismakingsbehandeling bij Puur 5 Huidinstituut. Loop jij niet tegen bepaalde huidproblemen aan die je graag wil aanpakken, maar wil jij eens in de zoveel weken je huid een flinke boost geven? Geen probleem! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons. De cosmetische huidverbetering is dan echt iets voor jou.

Deze behandeling is een kennismaking met een huidverbeterende facial plus van 75 minuten met ontspanningsmassage en een korte intake/advies naar behoefte. Bij deze behandeling zit geen huidscan of uitgebreid (product advies) inbegrepen.

Wij vinden het belangrijk dat we iedereen goed kunnen adviseren waar nodig. Vandaar dat we het belangrijk vinden om als eerste afspraak de meet and treat te boeken. Zo hebben we na de facial behandeling de tijd om te bespreken wat je van ons verwacht en hierin een klein advies kunnen uitbrengen. Persoonlijk advies staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Loop je wel tegen huidproblemen aan of wil je meer advies over thuisproducten dan kun je beter kiezen voor de scan en treatment.

70% van jouw huidverbetering heb je zelf in de hand door de juiste thuisproducten te gebruiken. 30% van de huidverbetering vindt in het instituut plaats. De scan en treatment bestaat uit een uitgebreide intake, huidscan, mini facial, uitgebreid product, behandel en leefstijl advies met eventuele doorverwijzing naar een orthomoleculaire/ hormoon coach.

 

Scan and Treat

Irriteer jij je aan jouw pigmentvlekken, acne, rosacea, littekens of vind je dat je huid slapper wordt en wil je huidveroudering aanpakken? Is je huid dof en niet egaal? Wil jij thuis aan de slag met de juiste producten voor jouw huid? Dan is de scan & treatment echt wat voor jou!

De eerste kennismaking om jouw huidproblemen aan te gaan pakken bij puur 5 Huidinstituut. Ieder mens is uniek en dit geldt ook voor jouw huid. Daarom is een persoonlijk advies heel belangrijk die speciaal voor jou is samengesteld. Dit is precies wat wij in de scan & treatment gaan doen. We vinden het erg belangrijk te bespreken wat jij van ons verwacht en zo jouw doelen in kaart te brengen en te analyseren.

Tijdens de scan & treatment beginnen we met een uitgebreide intake om zo jouw medisch verleden, leefstijl, en wensen in kaart te brengen. Daarna volgt een huidanalyse met onze MEICET huidscan en een korte behandeling op maat. Na de huidscan analyse bespreken we de resultaten. Doormiddel van de huidscan zien wij veel meer dan aan alleen de buitenkant. We kunnen namelijk ook dieperliggende problemen ontdekken of problemen die nog niet zichtbaar zijn aan de buitenkant. We zijn dus onderliggende problemen voor! Na jouw mini behandeling bespreken we uitgebreid een product, behandel en leefstijl advies met evt. een doorverwijzing naar een orthomoleculaire/ hormooncoach waar nodig. We bespreken de mogelijkheden voor jouw huid en wensen en maken hierbij een passend behandelplan.

Twijfel je wat het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.

Huidverbetering kunnen wij niet alleen! Het is van belang dat jij gedisciplineerd en zorgvuldig ons advies zal opvolgen. Het grootste gedeelte van jouw huidverbetering ligt bij jou zelf en gebeurt thuis. Dit is namelijk 70% van jouw totale huidverbetering. 30% voeren wij uit in ons instituut. Om jouw behaalde resultaten te onderhouden verwachten wij dat je je huid onderhoud met de door ons geadviseerde behandelingen. Zo houden wij zicht op jouw huid en kunnen we waar nodig altijd bijsturen. Alleen met teamwork kunnen wij jou helpen. Wat wij ook erg belangrijk vinden is dat je blijft geloven in het proces en op ons vertrouwt. Doe je dat niet, dan zal het lastig worden om huidverbetering te kunnen garanderen.