Puur 5

Eerste afspraak

Meet and treat

Ieder mens is uniek en dit geldt ook voor onze huid. Daarom hoort bij iedere klant een persoonlijk huidadvies. Het is zeer belangrijk eerst samen in kaart te brengen wat jij graag verbeterd wil hebben en wat jouw doel is. Daarom vind er tijdens een eerste afspraak altijd een intake gesprek plaats.

Hoe ziet de eerste behandeling eruit?

De eerste behandeling die je boekt is de Meet & Treat behandeling. In deze behandeling vind vooraf een intake gesprek plaats. Zo kunnen we kijken wat jij graag verbeterd wil hebben en wat jouw doelen zijn. Hierop zullen wij een passend behandelplan voor je opstellen. Ook wordt er gekeken naar huidige thuis routine en de medische achtergrond. Daarnaast vind er een huidanalyse plaats in de stoel. Er zal naar de huid worden gekeken en gevoeld om te weten te komen wat het beste bij jouw huid past. Daarna zal er een korte facial plaatsvinden om kennis te maken met de producten en om te kijken hoe je huid op de producten reageert. Na de behandeling voelt je huid helemaal schoon en fris. Daarna gaan we samen op zoek naar de juiste producten voor thuis. Ook zal je geïnformeerd worden over hoe om te gaan met je huid vanuit thuis met de juiste producten. Het behandel- en productadvies wordt in ‘your skinpaspoort’ genoteerd en deze krijg je na de behandeling mee naar huis. Er wordt een vervolg afspraak gepland zoals in het behandelplan weergegeven staat.

Wat heel belangrijk is is dat jij als klant een hele grote rol speelt bij het verbeteren van jouw huid. Thuisverzorging gebeurt namelijk elke dag. 70% is wat je zelf thuis kunt doen en 30% vind in de salon plaats. Hier kunnen we al zoveel verbetering uithalen en is het dus ook de bedoeling dat je thuis zorgvuldig met je huid omgaat. De huid dient dagelijks goed gereinigd en verzorgd te worden. Zo kunnen we samen jouw gewenste resultaten behalen.