Puur 5

Skinpen

Medische microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

  • FDA goedgekeurd – dus voldoet aan strenge Amerikaanse veiligheids- en gebruikseisen.
  • Medische CE klasse 2a – dus voldoet aan strenge Europese veiligheids- en gebruikseisen
  • ISO13485 certificaat – de fabrikant van de SkinPen heeft een beproefd kwaliteitssysteem op de organisatie
  • Getest en gevalideerd in laboratoria om het risico op kruisbesmetting te voorkomen
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Behandelingen kunnen het hele jaar door

Bij een aanvullende verzekering  kan meestal de behandeling van acne-littekens (grotendeels) vergoed worden door uw zorgverzekeraar onder acnetherapie. Littekens kunnen soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden! Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden.